Klubmodul henter siden
Idrætsgymnastik for alle
KIG Teens III (642) | 642
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

IDRÆTSGYMNASTIK indeholder store udfordringer, og giver kroppen en meget alsidig træning: balance, smidighed, reaktionsevne, koordination, styrke og kondition.

  • KIG: Idrætsgymnastik for piger er udfoldelse af kraft, styrke, balance og smidighed i disciplinerne bom, barre, spring over hest og øvelser på gulv. Idrætsgymnastik kaldes også redskabsgymnastik.
  • MIG: Idrætsgymnastik for drenge er udfoldelse af kraft, styrke, balance og smidighed i disciplinerne bensving, ringe, barre, reck, øvelser på gulv og spring på hest. Idrætsgymnastik er også kendt som redskabsgymnastik.
Alle vores åbne hold er beregnet til at forberede gymnasterne til at nå deres gymnastiske mål i alle aldre og færdighedsniveauer. Der er gymnastikhold for alle evner, begyndere til avancerede
  • Begynderhold - Disse gymnastikhold er designet til at give en forståelse og læring af de grundlæggende ting i gymnastik
  • Let-Øvet hold - Disse gymnastikhold er fokuseret på mere avancerede færdigheder samt fortsættelse af udvikling af styrke og fleksibilitet. Du kan deltage på dette hold, hvis du har været på et begynderhold før, eller hvis du har lavet gymnastik før.
  • Øvet hold - Disse gymnastikhold vil være fokuseret på avancerede færdigheder samt fortsættelse af udvikling af styrke og fleksibilitet. Du kan deltage i dette hold, hvis du har været i et let øvet-hold før, eller hvis du er over 10 år gammel.

Alle vores hold er åbne hold hvor du frit kan tilmelde dit barn til det hold, der passer aldersmæssigt (6- 18+ år)

Læs mere

Åbent hold: Let Øvet

Idrætsgymnastik for piger, 10-16 år


Idrætsgymnastik, også kaldet redskabsgymnastik, er en udfordrende sport. Det er en alsidig træning, som både træner din balanceevne, smidighed, reaktionsevne, koordination, styrke og kondition.
KIG Teens undervises i disciplinerne: spring over hest, barre, bom og øvelser på gulv.  

Du kan deltage holdet, hvis du tidligere har trænet på et begynderhold eller tidligere har lavet gymnastik før.

Startdato
22.02.2023
Slutdato
31.05.2023
Tid/Sted
Onsdag 19:00-21:00 Hermes - Flintholmhallen, 2. sal
Pris
798,00 kr.
75% rabat fratrukket.
Gebyr
50,00 kr..

Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram