Klubmodul henter siden
Forældre & børn
FB I (112) | 112
Info
FORÆLDRE BARN HOLD kræver, at der er en voksen til at assistere, hjælpe, supervisere og have det sjovt! Under instruktion fra en træner, vil børnene benytte gymnastiskredskaber til at lære basale motoriske bevægelser og gymnastiske færdigheder. Alle disse færdigheder vil blive udført på en sjov og aldersrelateret måde, som ikke blot er brugbart i gymnastik, men også i deres generelle udvikling i hverdagen. Desuden undervises der i basale sociale færdigheder, herunder at lytte, følge instruktioner. Der inkorporeres sjov og læring i de forskellige aktiviteter (eks. Farver, figurer, dyr osv.). Disse hold giver fantastiske muligheder for at forælder og barn kan have det sjovt i fællesskab. 

Alle vores forældre barn hold er åbne hold, hvor du frit kan tilmelde dit barn til dét hold, der passer aldersmæssigt (1-6 år) 

 

 

Læs mere

 Åben tilmelding. 

3-5 år, med en voksen (Årgang 2018-120) 

DPå dette hold er forældrene med til at assistere barnet og have det sjovt. Træneren vil instruere i benyttelse af redskaber, samt basale motoriske bevægelser og gymnastiske færdigheder. 

Træningen vil foregå på en sjov og aldersrelateret måde, som ikke blot er brugbart i gymnastik, men også i barnets generelle udvikling i hverdagen. 

Derudover undervises der i basale sociale færdigheder, herunder at lytte, følge instruktioner i forskellige aktiviteter.  (eks. Farver, figurer, dyr osv.). 

Holdet giver dig en fantastisk mulighed for at have det sjovt sammen med dit barn.  


Sæson 1. september-31. maj

Startdato
01.09.2022
Slutdato
31.05.2023
Tid/Sted
Søndag 10:30-11:30 Hermes - KU.BE hallen, PULS Zonen
Vælg venligst hvilken betalingsmåde du vil benytte
Forklaring af ratebetaling
Vælger du ratebetaling, betales der 2 rater i alt.

Ved tilmelding betales 1. rate a 949,00 kr.
Totalpris for hele sæsonen ved ratebetaling 1898,00 kr.
Næste rate forfalder
20.01.2023 .
Du modtager en email & sms, 10 dage før raten skal betales.

Nyheder

Sponsorer