Klubmodul henter siden
Idrætsgymnastik særlige behov
SB let øvede/øvede | 481
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

“Idrætsgymnastik særlige behov”

Idrætsgymnastik ‘særlige behov’ er for let øvede og øvede piger på 12-17 år med autisme eller anden psykisk sårbarhed. Det er små hold. Indtil videre er der plads til 3 gymnaster på hvert hold. Vi tilbyder rolige rammer til træning. Onsdagsholdet træner alene i hallen. På fredagsholdet er der ét andet hold, som træner i hallen.

‘Idrætsgymnastik’ eller ‘redskabsgymnastik’ kaldes også for ‘gymnastikkens klassiker’. Vi træner på redskaberne: Spring over hest, forskudt barre, bom og laver øvelser på gulv.


Læs mere

OBS: OPSTART AFVENTER / For øvede piger 12-17 år med autisme eller psykisk sårbarhed


Holdet er for piger på 12-17 år med autisme eller
anden psykisk sårbarhed.

Det er et øvet gymnastikhold men du må gerne være nybegynder inden for sportsgrenen “Idrætsgymnastik”.

Holdet er for dem, som elsker gymnastik og gerne vil udvikle sig. Måske du tidligere har gået til fx springgymnastik, grand prix gymnastik, teamgym, rytmisk gymnastik, cheerleading eller noget andet?

Vi lægger stor vægt på glæden ved gymnastik. Vi skal øve spring, få sved på panden og opleve glæden ved at træne og lære nye momenter. Vi skal træne på redskaberne: Balance bom, forskudt barre, spring over hest samt øvelser på gulv.

Vi tager særlige hensyn til den unges behov samtidig med, at vi træner sjov og seriøs idrætsgymnastik. Vi følger en fast struktur og møder gymnasten med nysgerrighed og åbenhed. Vi er højst 5 gymnaster på holdet. OBS: Der vil tillige være et andet hold i gymnastikhallen, som træner samtidigt med os. Vi træner så vidt muligt i hver sin ende af hallen.

Vi laver konditionstræning, styrketræning, gymnastiske øvelser og spring. Du bliver fysisk og mentalt stærk, modig, dygtig til at koordinere dine bevægelser, smidig, får god balance, lærer nye spring og er sammen med andre unge.

Alle øvelser i idrætsgymnastik er individuelle. Deltagelse i konkurrencer er frivilligt.

OBS: DATO FOR OPSTART AF HOLDET ER ENDNU IKKE FASTLAGT. VENLIGST KONTAKT OS FOR MERE INFORMATION.

OBS: DATO FOR OPSTART AF HOLDET ER ENDNU IKKE FASTLAGT. VENLIGST KONTAKT OS FOR MERE INFORMATION.

Startdato
01.02.2022
Slutdato
26.08.2022
Tid/Sted
Fredag 17:15-19:15 Hermes - Flintholmhallen, 2. sal
Pris
0,00 kr.
50% rabat fratrukket.
Gebyr
51,00 kr..

Vores sponsorer