Klubmodul henter siden
Forældre & børn
Hurlumhej | 800
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info
FORÆLDRE BARN HOLD kræver, at der er en voksen til at assistere, hjælpe, supervisere og have det sjovt! Under instruktion fra en træner, vil børnene benytte gymnastiskredskaber til at lære basale motoriske bevægelser og gymnastiske færdigheder. Alle disse færdigheder vil blive udført på en sjov og aldersrelateret måde, som ikke blot er brugbart i gymnastik, men også i deres generelle udvikling i hverdagen. Desuden undervises der i basale sociale færdigheder, herunder at lytte, følge instruktioner. Der inkorporeres sjov og læring i de forskellige aktiviteter (eks. Farver, figurer, dyr osv.). Disse hold giver fantastiske muligheder for at forælder og barn kan have det sjovt i fællesskab. 

Alle vores forældre barn hold er åbne hold, hvor du frit kan tilmelde dit barn til dét hold, der passer aldersmæssigt (1-6 år) 

 

 

Læs mere

Hurlumhej 1-10 år med 1 voksen pr. barn

Hurlumhej er et hold, hvor du kan komme og være aktiv med dit barn i en kæmpe gymnastiksal med trampoliner, bløde måtter, Skumgummigrave, barre, bomme, ringe og meget mere.
Trænerne står for lidt opvarmnings lege, men herefter har du fri mulighed for at prøve de redskaber, som du har lyst til. Trænerne sætter forskellige baner op og står til rådighed, hvis du har lyst til at træne noget helt specielt.
Meld dig på holdet, hvis du har lyst til at have en dejlig tid med dit barn, lære nye tricks, få nye venner og få brændt noget krudt af. 
Startdato
16.10.2021
Slutdato
31.05.2022
Tid/Sted
Lørdag 09:00-10:00 Hermes - Flintholmhallen, 2. sal
Pris
80,00 kr.
90% rabat fratrukket.
Gebyr
50,00 kr..

Vores sponsorer