Klubmodul henter siden
Andet gymnastik
SHOW Gym 710 | 710
Info

Vi tilbyder også andre gymnastikhold fra 6-17 år som:

  • Show gymnastik: Show gymnastik er en kombination af dans og akrobatik udført i grupper. Alle vores hold er åbne hold, hvor du frit kan tilmelde dit barn og/eller dig selv til dét hold, der passer niveau- og aldersmæssigt. Alle vores hold forbereder gymnasterne til at nå deres gymnastiske mål, og de henvender sig til både begyndere og let-øvede: 
      • Let - øvet hold - Der er minimums krav for at deltage på holdet. Du skal kunne stå på hænder, selv, gå i bro og du skal kunne komme ned i mindst en af spagaterne/split.
      • Øvet hold - Er til dem, der har gået til gymnastik / ballet / svømning / yoga eller anden form for sport, hvor styrke og fleksibilitet er blevet udviklet.
  • Akro gymnastik: Akro gymnastik er en kombination af akrobatik og gymnastik for AlleAkrogym er et meget alsidigt hold, hvor der arbejdes med en række forskellige gymnastiskdiscipliner og gymnasterne vil blive udfordret på flere niveauer. Det er et hold, hvor der både er plads til seriøsitet, samtidig med at der inkorporeres forskellige legende elementer i undervisningen

Alle vores andet gymnastik hold er åbne , hvor du frit kan tilmelde dit barn til dét hold, der passer aldersmæssigt (6- 17 år)

 

Læs mere

Åben tilmelding: Let-Øvet

Dans og akrobatik for piger og drenge, 6-10 år. (Årgang 2015-2011.) 

 Show gymnastik er en kombination af dans og akrobatik udført i grupper. Let - øvet hold - Der er minimum krav for at deltage på det øvede hold. Du skal kunne stå på hænder, selv kunne gå i bro og du skal kunne komme ned i mindst en af spagaterne/split.

Startdato
07.09.2021
Slutdato
31.05.2022
Tid/Sted
Tirsdag 16:30-18:00 Hermes Spejlsal - Flintholmhallen, 3. sal
Vælg venligst hvilken betalingsmåde du vil benytte
Forklaring af ratebetaling
Vælger du ratebetaling, betales der 2 rater i alt.

Ved tilmelding betales 1. rate a 954,00 kr.
Totalpris for hele sæsonen ved ratebetaling 1908,00 kr.
Næste rate forfalder
20.01.2022 .
Du modtager en email & sms, 10 dage før raten skal betales.

Vores sponsorer