Klubmodul henter siden
Andet gymnastik
GYM Akro 701 | 701
Info

Vi tilbyder også andre gymnastikhold fra 6-17 år som:

  • Show gymnastik: Show gymnastik er en kombination af dans og akrobatik udført i grupper. Alle vores hold er åbne hold, hvor du frit kan tilmelde dit barn og/eller dig selv til dét hold, der passer niveau- og aldersmæssigt. Alle vores hold forbereder gymnasterne til at nå deres gymnastiske mål, og de henvender sig til både begyndere og let-øvede: 
      • Let - øvet hold - Der er minimums krav for at deltage på holdet. Du skal kunne stå på hænder, selv, gå i bro og du skal kunne komme ned i mindst en af spagaterne/split.
      • Øvet hold - Er til dem, der har gået til gymnastik / ballet / svømning / yoga eller anden form for sport, hvor styrke og fleksibilitet er blevet udviklet.
  • Akro gymnastik: Akro gymnastik er en kombination af akrobatik og gymnastik for AlleAkrogym er et meget alsidigt hold, hvor der arbejdes med en række forskellige gymnastiskdiscipliner og gymnasterne vil blive udfordret på flere niveauer. Det er et hold, hvor der både er plads til seriøsitet, samtidig med at der inkorporeres forskellige legende elementer i undervisningen

Alle vores andet gymnastik hold er åbne , hvor du frit kan tilmelde dit barn til dét hold, der passer aldersmæssigt (6- 17 år)

 

Læs mere

Åben tilmelding- For alle

Gymnastik & Akrobatik for piger og drenge 10-17 år (Årgang 2004-2011) 

 Akro gymnastik er en kombination af akrobatik og gymnastik for alle. Det er et meget alsidigt hold, hvor der arbejdes med en række forskellige gymnastikdiscipliner, og gymnasterne udfordres på flere niveauer. Det er et hold, hvor der både er plads til seriøsitet, samtidig med at der inkorporeres forskellige legende elementer i undervisningen.

Startdato
01.09.2021
Slutdato
25.05.2022
Tid/Sted
Onsdag 19:00-21:00 Hermes - Flintholmhallen, 2. sal
Vælg venligst hvilken betalingsmåde du vil benytte
Forklaring af ratebetaling
Vælger du ratebetaling, betales der 2 rater i alt.

Ved tilmelding betales 1. rate a 991,00 kr.
Totalpris for hele sæsonen ved ratebetaling 1982,00 kr.
Næste rate forfalder
20.01.2022 .
Du modtager en email & sms, 10 dage før raten skal betales.

Vores sponsorer