Klubmodul henter siden
Pre hold
KIG Fortsætter 411 | 411
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info
IDRÆTSGYMNATSIK  indeholder store udfordringer, og giver kroppen en meget alsidig træning: balance, smidighed, reaktionsevne, koordination, styrke og kondition. Idrætsgymnastik for piger er udfoldelse af kraft, styrke, balance og smidighed i disciplinerne bom, barre, spring over hest og øvelser på gulv. Idrætsgymnastik kaldes også redskabsgymnastik.

PRE HOLD er for dem, der har evnen til at træne specifikt til hold programmet i en ung alder. Dette gymnastikhold for børn har en stærk vægt på grundlæggende og konditionering, som gør det muligt for unge gymnaster at gøre en let overgang til vores konkurrencedygtige gymnastikhold. Pre hold er en forberedende og accelererende gymnastisk træningsmulighed for atleter i alderen 4+ med det formål at forberede yngre gymnaster til mange konkurrencemuligheder. Disse hold følger Gym Danmarks læseplan niveau 1 til 3 og er kun til evaluering/invitation.

Alle vores pre hold er udtagede hold . Børn, der er interesseret i disse gymnastik hold skal have en træner godkendelse for at blive placeret på dette niveau.

Læs mere

Udtaget hold

Pre hold for udvalgte piger, 7-10 år (Årgang 2011-14) Træner 4 timer pr. uge / 2 træningsdage.

 Piger, der er interesseret i disse gymnastik hold skal have en træner godkendelse for at blive placeret på dette niveau. Pre hold er for dem, der har evnen til at træne specifikt til hold programmet i en ung alder. Dette gymnastikhold for børn har en stærk vægt på grundlæggende og konditionering, som gør det muligt for unge gymnaster at gøre en let overgang til vores konkurrencedygtige gymnastikhold. Pre hold er en forberedende og accelererende gymnastisk træningsmulighed for atleter i alderen 4+ med det formål at forberede yngre gymnaster til mange konkurrencemuligheder. Disse hold følger Gym Danmarks læseplan niveau 1 til 3 og er kun til evaluering/invitation.

Startdato
02.09.2021
Slutdato
31.08.2022
Tid/Sted
Torsdag 16:00-18:00 Hermes - Flintholmhallen, 2. sal Lørdag 13:30-15:30 Hermes - Flintholmhallen, 2. sal
Pris
400,00 kr.
90% rabat fratrukket.
Gebyr
50,00 kr..

Vores sponsorer